keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Tilkkutäkki



Kyllä, minä neulon. En ole sekoittanut termejä. Puikot ovat joka päivä heiluneet ja jotain saattaa niiltä piakkoin valmistuakin.

Tuleva perheenlisäys on viime aikoina aiheuttanut varastojen tyhjennysbuumin. Löysinkin yhdestä kauan unotuneena olleesta pussukasta muutamat farkut, joihin olen viimeksi mahtunut joskus yli viisi vuotta sitten. Rakkaita ja kuluneita farkkuja en kuitenkaan ole kestänyt roskikseenkaan heittää, mutta nyt keksin niille uuden elämän - pinnasängyn päiväpeittona! Ei kai se nyt niin kauheasti haittaa, että muutamia ei neulonta-aiheisia käsitöitäkin estradille pääsee.







Peitto on koottu kaksista vähän joustavista pehmeistä (siis kuluneista) farkuista. Palat ovat suunnilleen 14x14cm, yhteensä 54 palaa. Peitosta tuli noin 80x120cm kokoinen, joten se mahtuu vähän taitettuna siististi sänkyyn ja soveltuu tarvittaessa myöhemmin vaikka ryömimisalustaksi. Taustalla on Ikean paksua puuvillakangasta. Kangasta jäi juuri sopivasti yli, jotta siitä saa pari pientä koristetyynyä kruunuksi.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti